Nyheder

Juletræstænding

Juletræstænding

 

Gløgg
Der var stor interesse for Gløgg opskriften ved arrangementet så den kommer her:

4 pr.
Ingredienser:
7.5  dl.  Rødvin. uspec.
1   Kanel. stang
2   Kardemomme, hele
0.5   Citron
85  gram  Sukker
2   Appelsiner
12   Nelliker, hele
100  gram  Rosiner
100  gram  Mandler, smuttede   

Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg kanel og kardemomme ved i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca. 5 minutter.

Tilsæt sukker, citronsaft og tynde strimler gul skal af citronen.

Stik hele nelliker i de let bitre sevilla appelsiner eller pomeranser og læg dem i en opvarmet bowle sammen med rosiner og hele, smuttede mandler.

Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.

 

<< Forrige side